AANBEVOLEN DOOR
Kinderartsen, psychologen en leraren
3 MAANDEN SCHRIJFPLEZIER
Kinderen vinden het leuk om dit dagboek bij te houden
WINNAAR VAN EEN GOLD AWARD
Junior Design Award 2020/21
BEOORDEELD MET 4,9 STERREN
Gebaseerd op 347 recensies

FAQs

Verzenddata voor Kerstmis 2023

Geplaats door Francesca Geens op

Nederland: Je kunt tot uiterlijk 20 december een bestelling plaatsen  België: Je kunt tot uiterlijk 14 december een bestelling plaatsen  We zijn echter niet verantwoordelijk voor vertraging bij de post of de bezorgservice. We raden je sterk aan dit jaar vroeg te bestellen. 

Lees verder →

Is het dagboek verkrijgbaar in andere talen?

Geplaats door Alex Fox op

Ja, hier kun je het HappySelf Journal in andere talen kopen: https://eu.happyselfjournal.com.

Lees verder →

Is het dagboek verkrijgbaar in de winkels?

Geplaats door Alex Fox op

We zijn momenteel verkrijgbaar in een klein aantal winkels in het Verenigd Koninkrijk, waaronder Liberty London.Als u een retailer bent en u bent geïnteresseerd om het dagboek in voorraad te nemen, stuur dan een e-mail naar hello@happyselfjournal.com. Op dit moment bevoorraden we alleen fysieke winkels.

Lees verder →

Waar is mijn bestelling?

Geplaats door Alex Fox op

We proberen bestellingen dezelfde dag of de volgende werkdag te verzenden. Over het algemeen worden bestellingen die vóór 14 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog verzonden.  De levertermijnen kunnen sterk verschillen, vooral nu, afhankelijk van de lokale postdiensten.  Je ontvangt een e-mail met de bevestiging dat je bestelling is verzonden, samen met de trackinginformatie (indien van toepassing).  Als je vragen hebt over je bestelling, stuur dan een e-mail naar hello@happyselfjournal.com en Francesca of Katie zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Lees verder →

Ik heb nog steeds een vraag. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Geplaats door Alex Fox op

Als u het antwoord op uw vraag niet hebt gevonden, stuur dan een e-mail naar hello@happyselfjournal.com en Francesca of Katie nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lees verder →